Vérfagyasztó történetet mesélt a magyar színésznő

Csináljuk a fesztivált 2022, Balázs Andi
Vágólapra másolva!
Balázs Andrea általában nem rejti véka alá véleményét, legutóbb az erőszakról és agresszióról beszélt, mellyel kapcsolatban saját élményeit is elmesélte. A színésznőnek hatalmas igazságérzete van, ezért az sem érdekli, ha saját magát sodorja veszélybe, akkor is kiáll a gyengébbekért.
Vágólapra másolva!

Balázs Andrea legutóbb Csináljuk a fesztivált! című műsorban tűnt fel a képernyőn, ahol szélesebb körben is megismerhették érzékeny oldaláról. A színésznő az érzékenység mellett hatalmas igazságérzettel is rendelkezik, ezért nem tudja megállni, ha valakit bántanak ő ne keljen a védelmére.

meg az élet. Úgy vélem, fontos, hogy ha bántalmazás szemtanúi vagyunk, ne fordítsuk el a fejünket. Lehet, hogy van a segítségnyújtásomban hiba, a magam módján csinálom, de sokszor azt tapasztalom, hogy a környezetemben rajtam kívül senki más nem emeli fel a szavát" - idézi a Bors a színésznő szavait, aki maga sem érti, hogy vesz erőt magán ahhoz, hogy kiálljon egy ismeretlen agresszorral szemben.

Balázs Andrea ezekben a helyzetekben nem érez félelmet, csak megoldást próbál találni mielőbb, hogy senkinek se essen bántódása. Legfőbb módszere, hogy kedvességgel zökkenti ki az agresszív félt, aki ettől meglepődik és talán megnyugszik.

"Visszafogom a hangerőmet, igyekszem észérvekkel hatni, és megkérdezem, hogy mi a problémája. Az agresszióra kedvességgel reagálok. Ez a fajta viselkedés kizökkenti, és arra készteti, hogy hátralépjen kettőt. Ha végképp nem sikerül, előfordult már, hogy odaálltam az áldozat elé, azzal jelezve: Hagyd abba, inkább engem bánts!" - mondta Balázs Andrea.

Egy megrázó történetet is mesélt, ami még iskoláskorában történt vele a villamoson, ahol egy idős ember védelmére kelt.

a villamoson, rugdosni kezdték. Odamentem segíteni, mire ők, amikor a megállóban kinyílt az ajtó, kilöktek a villamosból a peronra. Szerencsémre két rendőr lába elé estem, akik le is kapcsolták őket a következő megállónál" - mesélte a színésznő, akit meg is pofoztak az agresszív tettesek, de végül szerencsésen megúszta a dolgot.

Balázs Andrea Forrás: Instagram/balazsandi