Ezt csinálja a börtönben az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, az RTL börtönbüntetésre ítélt egykori realitysztárja, Aurelio Caversaccio jelenleg is büntetését tölti, melyre drogfogyasztásért és emberrablásért ítélték. A három év és öt hónapos szabadságvesztésből már több mint nyolc hónapot letöltött, most elárulta, hogy mivel foglalkozik a börtönben és mihez akar kezdeni a nem tervezett gyerekével.
Vágólapra másolva!

Nagy dolgokra készül majdani szabadulását követően Aurelio Caversaccio, akinek már apaként is terveznie kell a jövőben, ugyanis a börtönben tudta meg, hogy egy egyéjszakás kalandból született egy meglepetésgyereke. Addig is türelmesen vár és jó magaviselettel próbálja elérni, hogy hamarabb szabadulhasson.

csontvázakat készítünk az iskoláknak. Aztán filozófiát olvasok, vagy edzőterembe megyek. Az esték a televízió előtt telnek" - idézi a Bors Aurelio szavait, akinek szigorú rendszer szerint telnek mindennapjai.

Aurelio Caversaccio Forrás: Aurelio/Instagram

A bukott realitysztár arról is beszélt, hogy mit tervez a meglepetésgyerekével és hogyan áll az apasághoz, hiszen eleinte családja tagadta, hogy bármi köze is lehetne az esethet.

"Fotón láttam már a kicsit, próbálom megszokni a helyzetet, nem könnyű, megmondom őszintén, miatta sietek, hogy kikerüljek innen" – mondta Aurelio, aki, ha jó magaviseletet tanúsít, akár már jövő karácsonykor együtt ünnepelhet gyermekével és most ez az elsődleges célja.

Aurelio legjobb barátja, Pumped Gabo többször is próbálta elérni a börtönviselt realitysztárt, aki most válaszolt neki egy levélben, így barátja is megnyugodott, hogy minden rendben van.

De túl személyes dolgok vannak benne, hogy idézzem szó szerint.Annyit elárulhatok, hogy a barátom jól van, érzelmileg stabil, könyvet ír, és szeretné, ha igazi apja lehetne a gyerekének majd, ha kijön. Szerintem nem kizárt az sem, hogy végül egy család lesznek" – magyarázta Pumped Gabo, aki még most sem adta fel, hogy hivatalosan is kapcsolattartója lehessen Aureliónak.

VV Aurelio és Pumped Gabo Forrás: Facebook/VV Aurelio