Megható sorokkal búcsúzik balesetben meghalt húgától a TV2 sztárja

Money or Love Szandi, Tóth Szandi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, tragikus körülmények között halt meg a TV2 társkeresőjéből, a Money or Love-ból ismert Tóth Szandi testvére, aki autójával fának csapódott, eddig tisztázatlan okokból. A szerdán történt baleset híre nem csak családját, de ismerőseit is mélyen megrázta, sokan búcsúznak tőle a közösségi oldalakon. Most testvére megtörten írt egy bejegyzést, melyhez egy közös fotójukat is megmutatta.
Vágólapra másolva!

A Money or Love döntője előtt kieső Tóth Szandit és családját hatalmas veszteség érte, hiszen tragikus autóbalesetben elvesztette szeretett húgát, aki nagyon sikeres röpladbajátékos volt. Tóth Kingától csapata is fájó szívvel búcsúzott, akiket nagyon megrázott a nemrég tanári diplomát szerző fiatal nő halálának híre.

Köszönöm Neked, hogy engem választottál nővérednek ebben a földi életben felfoghatatlan, hogy a Te kis csoda utad itt a véghez ért, ezzel a borzasztó nagy űrt hagyva magad után... Kívánom, hogy legyél odaát is ugyanolyan boldog vagy mégboldogabb, mint mielőtt elmentél és röplabdázz most már annyit, amennyi a csövön kifér!!! Hajrá kicsi Bajnokom! NAGYON SZERETLEK MINDÖRÖKKÉ!!!" - írta búcsúzóul húgának Tóth Szandi.