Egyben nem ment el, most feldarabolva árulja birtokát Galambos Lajos

165 milliós irányárral került ki a hirdetés
Vágólapra másolva!
Alig néhány napja mondták ki Galambos Lajos és felesége 23 éven át tartó házasságának végét, a trombitaművész máris hozzálátott a tetemes vagyon felosztásához. Szeretné minél hamarabb kifizetni a volt feleségének járó százmilliós részt, ugyanis elkezdte kiárulni a birtokát.
Vágólapra másolva!

Lajcsi a 3 milliárdot érő boldogasszonypusztai családi birtokát 2016-ban egyszer már meghirdette, de akkor nem talált vevőre. Tanulva a korábbi tapasztalatból, ezúttal szétdarabolva árulja a majorságot.

A Bors először arra a hirdetésre bukkant rá, amiben Lajcsi azt a 400 méteres impozáns erdei kúriát mutatja be, amelybe saját bevallása szerint ő lakott, miután megromlott a házassága. Az ingatlan még 1904-ben az akkori hercegprímás megrendelésére épült. A 6 szobás, 6 fürdőszobás házat 2018-ban teljeskörűen felújították és modernizálták. A 165 milliós vételár magába foglalja a villa berendezéseit is, vagyis a meseszép vintage és antikbútorokat is.

165 milliós irányárral került ki a hirdetés Forrás: Origo

Galambos Lajos ezzel egyidőben meghirdetett egy a birtokon álló másik ingatlant is, ami bár kevésbé impozáns, de méreténél és elrendezésénél fogva kiválóan alkalmas egy panzió kialakítására is. A 5 szobás, 6 fürdőszobás házért és a hozzá tartozó területért 60 millió forintot kér.

A harmadik meghirdetett ingatlan egy 36 hektáros halastó, nádas és legelő, melyek ugyan külön helyrajzi számon találhatóak, de csak egyben kívánja őket értékesíteni a tulajdonos, aki gyors megtérülést ígér a leendő befektetőnek, hiszen a terület az új rendezési terv szerint turisztikai besorolást kap hamarosan. Ezért a tételért 250 millió forintot kér a leendő tulajdonostól.