Egyre nagyobb divat a világsztárok körében, hogy ruha nélkül mutatkoznak a születésnapjukon: sokan meg is fogalmazzák, hogy éppen úgy szeretnék ünnepelni ezt a napot, mint ahogyan megszülettek. (Vagyis, ostoba szereplési vágyukhoz ideológiát is gyártottak.) Vannak, akik emiatt külön fotósorozatot készítenek plüss kiegészítőkkel, tortával vagy épp szexi latexcsizmával, míg mások épp a természetes vagy annak hazudott oldalukat mutatják meg, mindenféle különleges körítés nélkül. Többek közt Lindsay Lohan, Gwyneth Paltrow, Nicki Minaj és Christina Aguilera is teljesen csupaszon szerepel az összeállításban.

Nicki Minaj

Nicki Minaj sosem tartozott a szégyenlős előadók kategóriájába, többször megmutatta már magát lenge vagy hiányos öltözetben, amikor pedig valamilyen ünneplésre kerül a sor, még a szokásosnál is szívesebben dobja le magáról ruhát.

Az énekesnő tavaly lett 39 éves, ezt pedig egy különleges fotózással ünnepelte - a képek közt a kis, fehér nyíllal lehet lapozni.

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésznő tavaly lett 48 éves, ezt pedig egy pucér, a természetben készült képpel ünnepelte. "Semmi másban, csak amiben születtem... Köszönöm a születésnapi jókívánságokat" - írta meztelen képéhez.

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian-lány zzal ünnepelte meg 39. születésnapját, hogy elfogadta egy magazin felkérését, hogy meztelenül pózoljon nekik. "Kourtney Kardashian, ahogyan még soha nem láthattad" - állt a címlapon, a rajongók pedig ez alkalombl több ruha nélküli képen is láthatták.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley 55 évesen is remekül néz ki, a születésnapján pedig egy habbal teli kádból üzent még a karantén ideje alatt. "Hálás vagyok, hogy boldog és egészséges lehetek, és hogy a legjobb családom és barátaim vannak. Reméljük, egy napon újra megkezdődik az igazi élet" - írta.

 Lapozzon, nézz meg a többieket is!