Döntött a bíróság a részegen karambolozó színészről

75th Venice Film Festival. Day two Jonathan Rhys Meyers 75th Venice Film Festival photo call festival film HORIZONTAL landscape
5621027 30.08.2018 Actor Jonathan Rhys Meyers during a photo call for The Aspern Papers at the 75th Venice Film Festival. Ekaterina Chesnokova / Sputnik
Vágólapra másolva!
Megszületett az ítélet Jonathan Rhys Meyers ügyében, aki 2020 novemberében részegen összetörte a kocsiját.
Vágólapra másolva!

A Golden Globe-díjas Jonathan Rhys Meyers vádalkut kötött, így (egyelőre) megúszta a börtönt: egy év próbaidőre ítélték, emellett 500 dolláros bírságot kell fizetnie, valamint részt kell vennie egy nevelési kurzuson.

A színész 2020-ban Malibuban ment neki valaminek az autójával, az intézkedéskor pedig kiderült, hogy a véralkoholszintje a megengedett felett volt. Az esetnél nem sérült meg senki, Meyers is egyedül volt a kocsiban.

Jonathan Rhys Meyers Forrás: Sputnik via AFP/Ekaterina Chesnokova

Az ír színész Elvis Presley szerepéért elnyerte a Golden Globe-ot az Elvis – A kezdet kezdetével, később kétszer jelölték a Tudorokért is, amelyben pedig VIII. Henriket játszotta. Ő kapta a főszerepet a 2013-as Drakula-sorozatban is, de például a Vikingekben is láthattuk közel húsz epizódban.