Elindult A Dal 2022 újabb internetes kihívása

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
Az Egyetlen szó dalkihívás sikere után ismét versenyre hívta A Dal 2022 nézőit Nagy Bogi énekesnő. Az új játékban azt mutathatják meg a résztvevők, hogyan mondanának köszönőbeszédet, ha ők nyernék meg az ország dalválasztó műsorát.
Vágólapra másolva!

Hamarosan kiderül, ki nyeri a Duna zenés dalválasztó show-ját, A Dalt 2022-t, a március 12-i döntőig azonban még bőven lesz lehetősége gyakorolnia a köszönőbeszédét annak, aki idén az „Év Dala" elismerésben részesülhet produkciójával. Nagy Bogi a TikTok-oldalán játszott el a gondolattal, hogy ő miként mondana köszönetet, ha egyszer neki ítélnék oda a díjat.

@duna_adal Készítsd el Te is TikTok-on a saját Dal-beszédedet! Szombaton 19:35-kor jön A DAL 2022 elődöntője Duna tévén, ne maradj le róla! #adal2022 #adal♬ eredeti hang - ADal

Az énekesnő játékra hívta követőit, hogy készítsék el ők is a saját Dal-beszédüket, és segítsenek a versenyzőknek, hogy egy frappáns szónoklattal készülhessenek a győzelemre. A maximum egyperces hosszúságú videók közzétételénél a #adal2022, #dalbeszéd, #duna hashtageket érdemes használni, mivel a legjobbak bemutatkozhatnak A Dal TikTok-csatornáján is.