Vágólapra másolva!
Szombaton kezdődik a Duna grandiózus showműsora, a Csináljuk a fesztivált!, melynek évtizedeket felölelő fordulóiban az évszázad slágerét kereshetjük. A csatorna műsorvezetője, Rátonyi Kriszta az 50-es évek divatjának kedvelőjeként rendhagyó sminkkel készül a show első adására.
Vágólapra másolva!

Telt, íves háztető szemöldök, dús szempillák és határozott, szénfekete tusvonal – ezek a leghangsúlyosabb jellegzetességei az 50-es évek smink stílusának. Rátonyi Kriszta, a Duna műsorvezetője nagy rajongója a korszaknak, ezért arra gondolt, kipróbálja, hogyan festene a korabeli kultikus stílusjegyekkel.

Forrás: Zih Zsolt

A smink megkoronázása a kerekre ívelt, megnagyobbított ajakkontúr és a tűzpiros rúzs, ami ultranőies megjelenést kölcsönzött a tévésnek. Az 50-es években jelentek meg a csillogó sminkek, amelyeket ragyogó hatásuk miatt az orrközépén, a járomcsonton és az állon használtak, ezzel lágyították, bájosabbá, üdébbé varázsolták megjelenésüket a hölgyek.

Rátonyi Kriszta ezzel a külsővel bátran elindulhatna versenyezni a Csináljuk a fesztivált! első adásába, amelyben a 20-as, 30-as, 40-es évek mellett az 50-es évek stílusa is megjelenik majd. A showműsort az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők lesznek az egyes epizódok.