A kiesett exatlonosok csak most tudták meg, hogy háború van Ukrajnában

Exatlon, Tóth Dávid
Vágólapra másolva!
Tóth Dávid a 2020-as Exatlonban szerepelt először: amikor kiesett, akkor azzal szembesült, hogy világjárvány van, és minden megváltozott kinn. Most az All Star-évadban szerepelt, kiesett, és azzal a hírrel fogadták, hogy Magyaroszág szomszédságában komoly háború dúl. 
Vágólapra másolva!

"Az Exatlon Hungary a világ történéseitől hermetikusan elzárva készül. Szerencsére a versenyzők családtagjai biztonságban vannak, senkit nem érint testközelből a kialakult helyzet. Természetesen, amikor a produkció azt érzi, hogy már a játékosokat is be kell avatni a történésekbe, meg fogja tenni, ahogy a második évad idején is tette a világjárvány kirobbanásakor" – írta közleményében a TV2.

Exatlon, Tóth Dávid tv2

"Most az egy nappal korábban kiesett csapattársam azzal fogadott a kiesettek szállásán, hogy otthon háború van. Szabó Dorka az otthont Európára értette, nem Magyarországra, de így is letaglózott. Tudtam, hogy pattanásig feszült a két ország között a viszony, benne volt ez a háború sajnos a levegőben. Ennek ellenére is

Bízom benne, hogy sikerül mihamarabb rendezni a helyzetet a két ország között" - mondta a Borsnak Tóth Dávid, aki A Nagy Ő című párkereső műsorból is ismerhetnek a nézők.