Meghalt Estelle Harris színésznő

Disney ABC Television Group & The Hallmark Hall Of Fame Premiere Of "Have A Little Faith" - Arrivals Celebrities GettyImageRank3 Vertical
CENTURY CITY, CA - NOVEMBER 03: Actress Estelle Harris attends Disney ABC Television Group & The Hallmark Hall of Fame premiere of "Have A Little Faith" at Fox Studios on November 3, 2011 in Century City, California. David Livingston/Getty Images/AFP (Photo by David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Estelle Harris amerikai színésznő, aki összesen 101 filmben és sorozatban közreműködött a pályája során.
Vágólapra másolva!

93 évesen meghalt Estelle Harris, akit nemcsak színésznőként, de szinkronmunkáiról is ismerhettek a(z amerikai) nézők.

Estelle Harris 2011-ben Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/David Livingston

Legismertebb szerepét talán a Seinfeldben alakította, közel 30 epizódban jelenítette meg George Constanza anyját, Estelle-t. Hosszabban játszott aztán a Zack és Cody életében is, miközben olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint az Egy rém rendes család, az Esküdt ellenségek, a Star Trek: Voyager, a Sabrina, a tiniboszorkány, a Vészhelyzet vagy a Félig üres.

A Toy Story második részétől kezdve ő volt az eredeti hangja Krumplifej asszonyságnak, de olyan rajzfilmekhez is kölcsönözte a hangját, mint például a Mackótestvér, A legelő hősei vagy a Tarzan 2: A legenda kezdődik.