A bíróságon folytatódik G.w.M és elhagyott feleségének ügye

G.w.M.
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, G.w.M – polgári nevén Varga Márk – közösségi oldalán, nyilvános bejegyzésben szidalmazta gyerekei édesanyját és azt állította, hogy a nő nem engedi kislányának, hogy találkozzon az apjával.
Vágólapra másolva!

A rapper feldühödve írt egy bejegyzést, mellyel Nagy Melanie-nak üzent, aki – a férfi állítása szerint – a gyerekeket használja eszközként arra, hogy bántsa őt a válás miatt. A nyilvános üzenetre később a feleség is reagált, aki tagadta a történteket és kikérte magának a gyalázatos stílust.

G.w.M. https://www.facebook.com/GWMMUSIC

Most Kulcsár Edina új párja úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba, ezért ő maga nyilatkozott a Blikknek a történtekkel kapcsolatban. „Még mindig nem akarok sárral dobálózni, de azt érzem, meg kell védenem a gyerekeimet, és ez az egyetlen lehetőség. Ha ez kell, a világ szégyene leszek a gyerekeimért – mondta szomorúan a rapper. A házaspár feszült kapcsolata miatt, valószínűleg csak a bíróságon tudnak pontot tenni a vitás ügyek végére.

„Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert

Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!" – zárta gondolatait G.w.M.