Múlt héten az egész világsajtót lázban tartotta az év esküvője, ugyanis az álompár – David és Victoria Beckham – legnagyobb gyereke a hétvégén feleségül vette a nála négy évvel idősebb barátnőjét.

A 23 éves Brooklyn Beckham és a 27 éves Nicola Peltz 2020-ban ismerkedtek össze, majd hat hónappal később a fiú megkérte párja kezét.

Az ifjú pár házasságkötésének eredményeképp hatalmas vagyon várományosai lettek, bár a pletykák szerint kemény házassági szerződést írtak alá a menyasszony javára, ugyanis Peltzék még Bechkaméknél is jóval tehetősebbek. A szőke színésznő édesapja bankár, akinek vagyonát 1,7 milliárd dollára becsülik, míg a Beckham házaspár összvagyona 450 millió dollár körül mozoghat – írja a Hello Magazine.

Az újdonsült házasok több fotót is megosztottak már közösségi oldalaikon a nagy napról: Nicola Peltz egy visszafogott, nagyuszályos Valentino menyasszonyi ruhában tündökölt, férje pedig egy fekete Dior öltönyben mondta ki a boldogító igent.

Már a hivatalos, új nevüket is megerősítették a közösségi oldalaikon, miután felvették egymás családneveit, így Brooklyn Peltz Beckham és Nicola Peltz Beckham lettek.