Így néz ki együtt több Kardashian-generáció – fotó

E! People's Choice Awards - Arrivals Horizontal
(L-R) Business women/media personality Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian and Kim Kardashian arrive for the 45th annual E! People's Choice Awards at Barker Hangar in Santa Monica, California, on November 10, 2019. (Photo by Jean-Baptiste Lacroix / AFP)
Vágólapra másolva!
Amerikában idén május 8-án ünnepelték a nemzetközi anyák napját, melynek alkalmából a realitysztár-család is bejelentkezett egy különleges fotóval.
Vágólapra másolva!

A nemrég Marilyn Monroe-t utánzó – és ezzel elég nagy botrányt kirobbantó – Kim Kardashian egy ritka pillanatot örökített meg anyák napján, melyet meg is mutatott a követőinek.

Az újabban szőke hajszínnel látható modell családjuk több generációját állította kamera elé és örökítette meg egy felvételen, melyen anya és lánya, unokája és dédunokája látható. Anyák napja alkalmából Kim nagymamáját is rávette egy közös fotóra, akit elnézve érthető, hogy honnan örökölték az unokák a jó géneket.

Természetesen nem feledkezett meg húgairól sem, több régi, gyerekkori képet és testvéreit és azoknak családját is megmutatta a galériában.

A képek között lapozhat: