Amanda Bynes nemrég szabadult a gyámság alól, ugyanis – Britney Spearshez hasonlóan – mentális problémákkal küzdött hosszú időn keresztül. A kétezres évek egyik legnagyobb fiatal sztárja volt, majd betegsége miatt hirtelen eltűnt a nyilvánosság szeme elől.

Szinte felismerhetetlen a 36 éves egykori tinisztár, aki már csak árnyéka egykori önmagának. Most, hogy talánújra  jóra fordulna az élete, egy olyan incidens történt vele, ami árthat a jelenlegi állapotának. Ugyanis egy egy Twitter-fiók rosszindulatú bejegyzéseket tett közzé Amanda Bynesról, melyben egy kádban négykézláb pózoló, magát hátulról fotózó, rózsaszín hajú nőt fotóztak és azt állítják a színésznő látható a felvételen.

A kép mellé egy trágár szöveget is írt a posztot közzétevő személy, aki Bynesnak adja ki magát és már több ízléstelen bejegyzést is közzétett a nevében. A színésznő és ügyvédje is kijelentették, hogy nem Amanda látható a képen és mindent megtesznek azért, hogy deaktiválják a hamis Twitter-fiókot – írja a DailyMail, ahol a szóban forgó képet is megtekintheti.

Amanda Bynes, egykori tinisztár.Forrás: AFP, Northfoto