Kiderült, hogy a sztárok kinek az oldalán állnak a Depp kontra Heard ügyben

The Art of Elysium Presents Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler's 2016 HEAVEN Gala - Arrivals GettyImageRank3 VERTICAL USA California ACTOR Culver City Photography Johnny Depp Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Amber Heard A-List Cele
CULVER CITY, CA - JANUARY 09: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend The Art of Elysium 2016 HEAVEN Gala presented by Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler at 3LABS on January 9, 2016 in Culver City, California. Alison Buck/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Múlt héten ért véget a hosszasan elhúzódó rágalmazási per Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között, aki korábban szexuális és fizikai bántalmazással is megvádolta a színészt, az utóbbi ezért karrierjével fizetett.
Vágólapra másolva!

Szinte az egész világ nyomon követte a tárgyalás eseményeit és feszülten várták a végső ítéletet, amely végül a felperesnek kedvezett. Az ellentét a két fél között azonban tovább fokozódik és koránt sem biztos, hogy itt véget ért a jogi procedúra, ugyanis Heard valószínűleg fellebezni fog az ítélet ellen, hiszen ügyvédje szerint nem tudja kifizetni a megítélt kártérítést volt férjének.

Az ítélet után mind Heard, mind Depp közleményt adott ki, melyet hivatalos közösségi oldalaikon is elérhetővé tettek. A Just Jared nevű amerikai bulvárlap listába szedte azoknak a világsztároknak a nevét, akik ezeket a közleményeket kedvelték a közösségi médiában. Elég messzemenő következtetés lenne ez alapján úgy vélni, hogy ezek a színészek kizárólag az egyik felet támogatják és a másiknak nem hisznek, viszont ezzel együttérzésüket fejezték ki a volt házaspár felé.

Forrás: Getty Images/2022


Míg Amber Heard posztja alatt csak hét ismert név jelent meg, addig Johnny Depp közelménye mellett számos kollégáját említik a listában.


Heard közleményét a következő sztárok kedvelték: a szklerózissal küzdő Selma Blair, Sarah Steele, Kate Nash, a Trónok harca sztárja, Lena Headey, Melanie Lynskey és Jason Momoa, aki Johnny Depp közleményét is kedvelte.


A Johnny Depp oldalán megjelent sztárok közül egy pár ismertebb név a listából: Ashley Benson színésznő, Bella Hadid és Naomi Campbell modellek, Emma Roberts, Rita Ora énekesnő, Ian Somerhalder, Zoe Saldaña, Vanessa Hudgens, Hailey Bieber, Jennifer Aniston, Sophie Turner, Natalie Imbruglia, Juliette Lewis, Shannen Doherty, Paris Hilton és még sokan mások.

A teljes listát a linkre kattintva tekintheti meg.

A Rumnapló című film egyik jelenetében Johnny Depp és Amber Heard Forrás: Origo