Szépségkirálynővel alázza meg Shane Tusup Szabó Zsófit

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Shane Tusup és Szabó Zsófi mesébe illő kapcsolata viharos véget ért, melyet a múlt hónap közepén hoztak nyilvánosságra. A hír váratlanul érte a nyilvánosságot, hiszen már az esküvőt is tervezgette a jegyespár. Az úszóedző nem sokáig bánkódott, már két nővel is hírbe hozták a szakítás óta.
Vágólapra másolva!

Nemrég egy fotó szivárgott ki Tusupról, ahol egy szórakozóhelyen heves csókváltásba keveredett egy rejtélyes nővel. A nőről azóta kiderült, hogy egy korábbi valóságshow-szereplőről van szó, bár a lány nem emlékszik tisztán arra az estére, de szerinte nagy esély van rá, hogy valóban ő látható a fotón.

Az egyéjszakás kalandnak azonban nem lett folytatása, viszont

a férfi már kivetette a hálóját egy tőle 14 évvel fiatalabb lányra, akivel az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén látták nyilvánosan együtt mutatkozni.

A találgatások szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is részt vett és 2016-ban korona is került a fejére, így most egy szépségkirálynőt talált magának Shane Tusup.

Állítólag a fiatal lány a Debreceni Egyetem egykori tanulója, barátai elmondása szerint nagyon hasonló típus, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett marketingesként dolgozik több cégnek is – írja a Blikk.

Több részlet nem derült ki a friss kapcsolatról, de szemmel láthatólag remekül szórakoztak az együtt töltött idő alatt.

"Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek" – nyilatkozta egy résztvevő, aki együtt látta a flörtölő párt.