Hallgat Schobert Lara az érettségi botrányról

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Schobert Norbert és Rubint Réka májusban még büszkén tették közzé, hogy legidősebb gyerekük elballagott a két tanítási nyelvű gimnáziumból és az érettségire készül, ám utána mélyen hallgattak annak eredményéről. A lány egyik osztálytársa szerint Schobert Lara megbukott történelemből, de a többi tantárggyal is meggyűlt a baja.
Vágólapra másolva!

Schoberték lánya jelenleg több reklámkampányban is részt vesz, több reklám is található az Instagram-oldalán, és éppen ezt kifogásolták - részben akár irigységből is - néhányan: ha Schobert Lara tanulmányi eredményei valóban kiábrándítók, akkor egyes vállalatok miért vele akarják népszerűsíteni a termékeiket. A lány ugyanis nem szerepelt valami jól az érettségin, a történelem tantárgyból például egy osztálytársa nyilatkozata szerint megbukott.

Forrás: Schobert Lara/Instagram

Az Instagramon 305 ezren követik az életét, és bár biztosan sokan kíváncsiak lennének, mint mond, eddig nem szólalt meg sem Lara, sem pedig a családja. Egy Facebook-csoport szerint tegnap, miután megjelentek az érettségijéről szóló hírek, zárt fiókra állította át az oldalát, de azóta újra elérhető, és úgy néz ki, gondosan figyelnek a komment szekcióra is, mert egy szó sem esik sehol az érettségiről.