Életveszélyben van a Béres Alexandra- Schobert Norbi botrányt kirobbantó fiú, mentő vitte kórházba

Béres Alexandra és Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
A fiatal férfi a fenyegetések hatására olyan pánikrohamot kapott, hogy kórházba kellett szállítani. 
Vágólapra másolva!

Király Dávid Izmael nevét akkor ismerték meg sokan, amikor pár nappal ezelőtt kirobbantotta a Schobert Norbi-Béres Alexandra botrányt. Mint ismert, van egy immár nyolc éve működő Facebook-csoport, melynek több tízezres tagjai csakis azért tömörültek közösségbe, hogy a Schobert családot gyalázzák. Király Dávid Izmael azt állítja, bizonyítani tudja, hogy a mocskolódó csoport üzemeltetője Béres Alexandra fitneszedző.

A bizonyítékok ismeretében Schobert Norbiék azonnal a rendőrségre mentek, és megtették a feljelentést, ahogy Béres Alexandra is, aki viszont azt nyilatkozta, hogy semmi köze az ügyhöz, és nem fogja hagyni magát.

Forrás: TV2

Az ügyben már nyomoznak a hatóságok, Király Dávid Izmael pedig halálos fenyegetéseket kapott a csoport tagjaitól, ami nagyon megviselte érzelmileg. A Bors értesült arról, hogy a fiatal férfi emiatt kórházba került, ahol kiderült, hogy komoly bajban van.

Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet. Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is 1 évig kb. gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt..."

Schobert Norbi is megszólalt az ügyben, hogy mit mondott, arról a következő oldalon olvashat, lapozzon!