Money or Love: Ezt gondolják egymásról a játékosok a váratlan párcsere után

Money or Love, Money or Love - Fogadj a szerelemre!,TV műsor, TV2, Zsófi és Bazsi
Vágólapra másolva!
A Karib-térségben forgatott párkereső reality műsor minden adásra tartogat izgalmakat, a legutóbb például nem a randipartnerek mentek álomrandira, hanem váratlan párcsere történt. Angi Ádámmal, Zsófi pedig Bazsival randizott, így nekik volt lehetőségük közelebből megismerni egymást. A találkozások meglehetősen jól sikerültek, ami biztosan szül még bonyodalmakat a játékosok között. A SuperTV társkereső show-jának szereplői az Origónak elmesélték, hogy érezték magukat, és mit gondolnak a cserébe kapott randipartnerükről.
Vágólapra másolva!

Angéla és Ádám mehettek álomrandira, ami után a lány nagyon pozitívan nyilatkozott. "Az volt róla a véleményem, hogy egy nyugis srác. A randin kiderült, hogy egy nagyon tisztelettudó, udvarias fiú, nagyon jó nevelést kapott, normális. Az is tetszett, hogy egy nagyon szép helyszínen voltunk, naplemente a tengerparton. Külön jólesett, hogy a szettemet megdicsérte" - mesélte, és arra is kitért, hogy miért nem okozott neki nagy meglepetést a fiú:

Én inkább olyan kérdéseket tettem fel, ami hozzá kötődik és nem a játékhoz kötődik."

"Tetszik benne, hogy nagyon magabiztos, tisztelettudó és hogy egy nagyon jó beszélgetőpartner, őszinte srácnak tűnik. Ami nem tetszik benne, hogy nagyon komoly és merev, vagy legalábbis annak tűnik és szinte félek vele poénkodni" - árulta el Angi az Origónak.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A randiról Ádám is mesélt, aki szerint Angi nagyon vagány, szókimondó típus, akivel gyorsan megtalálta a közös témát.

Egyértelmű, hogy vágytam Zsófi társaságára. Naplemente volt és jó hangulat, de nem egy olyan helyszín és helyzet volt, ahol közelíteni tudnék egy nőhöz, így nem is baj, hogy nem Zsófival voltam ott" - árulta el, és arra is kitért, hogy a randi megváltoztatta a véleményét Angiról. "Pozitív irányba változott, főleg azért, mert le tudtam szűrni belőle, hogy előtte is van egy fal és nem lehet csak úgy könnyedén meghódítani, közel kerülni hozzá. Ezt én nagyon értékelem benne" - mondta.

Zsófi és Bazsi inkább barátok lennének

Zsófi elmondta, hogy bár korábban már randizott Bazsihoz, újra meg újra pozitívan csalódik benne. "Igazából nem volt vele problémám, vele már voltam, szívesen megismertem volna persze mást is, de

Fiatal még, de mint haver, nagyon szimpatikus" - árulta el.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Bazsi sem bánta, hogy újra tudnak kettesben lenni, de talán ő is szívesebben lett volna mással. "Egyértelmű, hogy szívesebben találkoztam volna Szandival, de nem bántam, hogy Zsófival találkoztam és tudtunk beszélgetni.

Zsófi egy kellemes meglepetés, elsőre mást gondoltam róla, nagyon jót beszélgettünk, de nálam biztosan csak barátság vonalon marad ez a történet" - jelentette ki.

"Ez egy olyan játék, ahol érdemes mindenkit megismerni, jó kapcsolatot kialakítani, amire akár a későbbiekben, ha szükséges, lehet építeni. Barátok kellenek mindig, fontos, hogy jóban legyek a fiúk párjaival is, hiszen úgy érzem, itt fontos a lehető legtöbb emberrel jóban lenni" - mondta el a taktikájáról.