Rengeteg sztár bukkant fel a sorozatban, önmagát alakítva, mellettük sok nő meztelenkedett és szexelt. A Törtetők egy fiatalon befutott mozisztár hollywoodi mindennapjairól szólt, aki gyerekkori barátaival veszi magát körbe - miközben sok női rajongó próbál bemászni az ágyába. 

A Törtetők egy amerikai sorozat, amely arról szól, milyen lehet fiatalon befutni Hollywoodban, milyen élet jut annak, akinek nagy siker lesz egy-két filmje, milyen ügynökök, sajtósok, menedzserek nyüzsögnek körülötte - próbálja bemutatni a sztárrá válás folyamatát, amikor már egy férfi mozisztár csak azzal megkap rengeteg nőt, ha belép egy bárba. Egyfajta görbe türkör, néha abszurd, sokszor vicces, nyolc évados sorozat volt, népszerűségének pedig jót tett, hogy tele volt meztelen nővel.

Képgalériáért kattintson a fotóra!HBO

Valószínűleg nincs még egy olyan sorozat, ahol ennyi sztár tűnt volna fel epizódszerepben - egy részüket felkérték, mások csak be akartak kerülni. Rengeteg ismert ember bukkant fel a sorozatban, szinte mindenki saját magát alakítva, néhány név: Matt Damon, Whoopi Goldberg, Jay Leno, David Schwimmer, Tom Brady, Snoop Dogg, Sydney Pollack, Angelina Jolie, Ralph Macchio, Hugh Hefner, Martin Scorsese, James Cameron, Kanye West, Bono, Brooke Shields, Zac Efron, Mike Tyson, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Jimmy Kimmel, Sarah Silverman, Peter Dinklage, David Faustino, Jessica Simpson, Stan Lee, Lenny Kravitz, Christina Aguilera - és ez nem a teljes lista.

De nem ők vetkőztek meztelenre, hanem részben pornósok, részben pedig olyan fiatal nők, akik úgy gondolták, talán jó ugrás lesz ez a munka ahhoz, hogy bekerüljenek a tévébe vagy a filmiparba. Itt például egy tipikus jelenet: a mozisztár gondterhelten telefonál, két félmeztelen nő pedig italozgatva őt várja a luxusvilla medencéjében:

Képgalériáért kattintson a fotóra!HBO

Lapozzon, a cikk folytatódik!