Lebukott Shane Tusup, ezt a magyar színésznőt próbálja elcsábítani

Shane Tusup úgy érzi, elszáll a bizalom, amint az edző az úszóhoz ér
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Shane Tusup egy fiatal fitneszbajnok társaságában pózolt a hivatalos közösségi oldalára feltöltött fotón, akivel a jelek szerint egy párt alkothat. Most mégis újabb nőt környékezett meg, aki viszont nemrég lépett ki egy hosszú házasságból. A szimpátia úgy tűnik, hogy kölcsönös kettőjük között.
Vágólapra másolva!

Shane Tusup nehezen tette túl magát a Szabó Zsófival történt viharos szakításán, de úgy tűnik, már jól van és újból készen áll a hódításra. Az egykori sorozatszínésznő esetében úgy kezdődött kapcsolatuk, hogy az úszóedző a közösségi médiában halmozta el bókokkal és kedvelte a bejegyzéseit.

Shane Tusup https://www.instagram.com/shanetusup/

Tusup most sem változtatott az egykori jól bevált módszerén, most épp a nemrég elvált Csősz Bogira vetette ki a hálóját. Az úszóedző folyamatosan kedveli az egykori luxusfeleség bejegyzéseit, aki viszonozza a férfi közeledését ugyanezt a módszert alkalmazva. A helyzet azért is furcsa, mivel Shane Tusup a tizenháromszoros Európa-bajnokkal, Nagy Viktóriával van kapcsolatban - fogalmaz a Bors.

Csősz Bogi Forrás: Csősz Bogi/Instagram