Súlyos alkoholizmusáról beszélt a magyar énekes

Szolnoki Péter
Vágólapra másolva!
A Bon Bon énekese, Szolnoki Péter a húszas, harmincas éveiben rengeteget bulizott, de már négy éve nem ivott egy kortyot sem.
Vágólapra másolva!

Szolnoki Péter a Borsnak mesélt arról, hogy négy éve nem iszik alkoholt: "Sosem drogoztam, egy füves cigit sem szívtam el soha életemben. Négy éve pedig semmi alkoholt nem iszom. Nemrég rendeltem egy alkoholmentes whiskyt, de borzasztó volt. Maradok inkább a teáknál. Az étkezésben is egészségtudatos vagyok, és edzeni járok" – mondta az életmódjáról.

Szolnoki Péter Forrás: Instagram/Szolnoki Péter

A zenész 2019-ben a Ripostnak nyilatkozott a döntéséről: "Az ember, amikor már közeledik az ötvenhez, kezdi érezni, hogy mi tesz neki jót, és mi nem. Ezért több mint egy évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy az alkohol már egyáltalán nem tesz jót nekem. Azóta egy kortyot sem ittam, és jól is esik. Sokkal jobban érzem magam. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez már nem nekem való. Valljuk be, hogy zenészként annak idején mi megittuk a kenyerünk javát. Rengeteg bulink volt, és amikor elmentünk egy fellépésre, mindig megkínáltak minket valamilyen itallal. Nyilván nem volt szívünk visszautasítani. Viccet félretéve, így teltek az évek, és rájöttem, hogy nem szeretném ezt tovább folytatni" – magyarázta akkor.