Nagy meglepetést okozott a Dancing with the Stars második kieső párosa

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb
A harmadik évad táncospárjai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc Vavra Bence és Lissák Laura Pap Dorci és Sebesi Hunor Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna Zimány Linda és Bődi Dénes Iván Bence és Stana Alexandra Rubint Réka és Andrei Mangra Somhegyi Krisztián és Tóth Katica Csobot Adél és Hegyes Bertalan Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Lezajlott a Dancing with the Stars második élő show-ja is, mely a legnagyobb filmslágerek tematikájára épült. Erős kezdéssel indult a műsor, ugyanis Facundo Arana, a Vad angyal sztárja robbantotta fel a színpadot meglepetés előadásával. De ezen kívül is sok meglepetést tartogattak a második adásra, ugyanis felbukkant az este során Kulcsár Edina is, aki terhessége miatt lépett vissza a versenytől. Az elmúlt este kilenc táncpárral indult tovább Rubint Réka és Andrei Mangra kiesése után. Lássuk, mit ítélt a zsűri és ki búcsúzott a versenytől a második élő show után.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Night tematikájára épülő estét egy filmlágerrel nyitották meg a profi táncosok, akik a Több mint testőr című film egyik slágerével slágerre adtak elő egy közös produkciót. Majd szinte azonnal színpadra lépett Facundo Arana, aki különleges produkcióval kedveskedett a nézőknek. A színész a Dirty Dancing című film egyik slágerét, a Do you love me-t adta elő, majd elfoglalta helyét a zsűriszékben.


Csobot Adél és Hegyes Berci - 44 pont

Elsőként lépett színpadra a múlt heti adás napi győztes párja, Csobot Adél és Hegyes Berci, akik a jive után egy komolyabb, drámai műfajjal a tangóval léptek színpadra. A Moulin Rouge című film szenvedélyes tangóját, a Roxanne-t adták elő. Nehéz dolga volt a zsűrinek a kritikákkal, de Bereczki Zoltán most Csobot Adél testtartására hívta fel a figyelmet. Juronics Tamás 9 pont, Bereczki Zoltán 9, Facundo Arana 9, Ördög Nóra 9, Szente Vajk 8 pontot adott, összesen 44 pontot kaptak, egyel többet, mint az első adásban.


Kökény Attila és Mikes Anna - 33 pont

Másodikként a zsűrinek nagy meglepetést okozó Kökény Attila és Mikes Anna léptek színpadra, akik bécsi keringőt táncoltak. Kökény Attila egy matracon fekve még zongorázott is a produkció elején. A Queen slágerével a Somebody to love-ra táncolták el különleges koreográfiájukat. A zsűrinek a páros közötti érzelmek hiányoztak az előadásból. Juronics Tamás 7, Bereczki Zoltán 6, Facundo Arana 7, Ördög Nóra 7, Szente Vajk pedig 6 pontot adott a párosnak. Így 33 ponttal zártak az előző heti 38 ponthoz képest.

Iván Bence és Stana Alexandra - 39 pont

A legnagyobb showman slágerére táncolt a műsor különleges párosa, Iván Bence és Stana Alexandra, akik könnyekig hatották a zsűrit és a műsorvezetőket is. Végül Ördög Nóra 8 pontra, Szente Vajk és Juronics Tamás 7 pontra, az eddig szigorú Bereczki Zoltán 9 pontra, Facundo Arana 8 pontra értékelte a megható produkciót. Így összesen 39 pontot, három ponttal többet, mint az első alkalommal.

A cikk folytatásáért lapozzon!