Újabb páros esett ki a Dancing with the Starsból

Dancing with the Stars zsűri
Vágólapra másolva!
Véget ért a negyedik adás a Dancing with the Stars – Mindenki táncol harmadik évadából, a zsűri és a nézők döntése alapján Berki Mazsi és partnere, Bonyhádi Ferenc esett ki a TV2 táncos vetélkedőjéből.
Vágólapra másolva!

Az idei negyedik élő show a Magyar sztárok éjszakája volt a Dancing with the Starsban: az elején Majka és Nika lépett fel, a koreográfiákat pedig olyan énekesek kísérték ismert magyar dalokkal, mint Nótár Mary, Péter Szabó Szilvia, Csordás Tibi, Radics Gigi, Kiki, Szekeres Adrien, Rácz Gergő és Orsovai Reni.

A Dancing with the Stars zsűrije Forrás: TV2

A versenyzők az alábbi táncokat mutatták be, majd az alábbi pontszámokat kapták a zsűritől, vagyis Ördög Nórától, Bereczki Zoltántól, Szente Vajktól és Juronics Tamástól:

  • Kökény Attila és Mikes Anna: charleston, 35 pont
  • Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc: pasodoble, 23 pont
  • Iván Bence és Stana Alexandra: szamba, 31 pont
  • Pap Dorci és Baranya Dávid: kortárs tánc, 36 pont
  • Csobot Adél és Hegyes Bertalan: quickstep, 36 pont
  • Vavra Bence és Lissák Laura: rumba, 33 pont
  • Somhegyi Krisztián és Tóth Katica (Váradi Martinával): tangó, 36 pont

A zsűri szerint tehát Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc teljesítettek a legrosszabbul, az élen pedig hármas holtverseny alakult ki – a végső sorrendet viszont a nézők szavazatai is befolyásolták.

A zsűritől kapott pontokat a végén átváltották versenypontokra, ehhez számolták hozzá a – szintén versenypontokra váltott – közönségszavazatokat. Az ez alapján kialakult sorrendet a műsorvezetők, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András nem közölték, csak a biztos továbbjutók nevét mondták be.

A veszélyzónába, vagyis az utolsó két helyre Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc, illetve Vavra Bence és Lissák Laura került, rájuk még két percig szavazhattak a nézők. A közönség végül Vavráékat juttatta tovább, kiesett Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc.