Újabb gyanús hír a drogbotrányba keveredett Tóth Andiról

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az előző évad szereplői közül többen visszatérnek a Dancing with the Starsba, Tóth Andi azonban nincs köztük - pedig ő volt a műsor tavalyi győztese. Ő azonban a TV2-re készülő Hazatalász című sorozaton dolgozik, a jövő héten nem tudott volna tánccal készülni - viszont ott lesz majd a döntőben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Tóth Andi eddig csak fotókkal és videókkal utalt arra, hogy nem ő volt a sztárénekesnő, akit drogos állapotban szállítottak kórházba, helyette a sajtósa cáfolta, igaz, egyértelműen.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi

Ezzel együtt gyanús lett sokaknak, hogy Andi nem vállalt most élő tévészereplést: a Dancing with the Stars következő adásába visszatérnek ugyanis az előző évad szereplői, az énekesnő azonban úgy sem lesz köztük, hogy azt a szezont ő nyerte meg Andrei Mangrával.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András a szombati adás végén sorolták a visszatérő sztárvendégeket, a videó utolsó percében hallható, hogy Nagy Réka, Kozma Dominik, Kinizsi Ottó, Kamarás Iván és az új Nagy Ő, Árpa Attila állnak csak színpadra a következő élő adásban:

Tóth Andi most nem lesz ott, a döntőben viszont igen. A jövő héten TV2-re készülő Hazatalász című sorozaton dolgozik, nem tudott volna tánccal készülni.