Pornós múltját Bea egy idő után már nem tudta letagadni, bevallotta, miből élt a reality előtt. Árpa Attila azonnal kirúgta a párkereső műsorból.

Mint írtuk, A Nagy Ő-ben az állítólag szépségtanácsadóként dolgozó, szegedi származású Beát szerény, visszafogott nőnek ismerhették meg a nézők, de pár napja kiderült róla, hogy pornózott Marilyn La Rose néven.

Képgalériáért kattintson a fotóra!YouTube

A nő végül egy levelet írt Árpa Attilának, melyben azt kérte tőle, hogy üljenek le kettesben beszélgetni. Elárulta neki, hogy hatalmas titkot őriz, erotikus tartalmakat készít magáról, ebből él. "Létezik rólad olyan videó, ahol egy férfival közösülsz?" - kérdezte Árpa Attila tőle, ő pedig kénytelen volt bevallani, hogy meztelenkedésből él.

Képgalériáért kattintson a fotóra!YouTube

Árpa csalódott, mint mondta, nála ez nem fér bele egy kapcsolatba, így megmondta neki, hogy távoznia kell a műsorból. A nő sírva ment haza, a többi lány pedig nem tudta, hogy mi is történt pontosan, miért zavarta haza Árpa Attila váratlanul a vetélytársat.

Képgalériáért kattintson a fotóra!YouTube

 "Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget, vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esélyt! Évek óta csinálom, de eleinte csak külföldi országokban voltak elérhetőek a tartalmaim" - kezdte.

"Nyilván ismeretlen emberek nagyon könnyen ítélkeznek, de ezzel, bár nyilván fáj, nem tudok mit kezdeni. Senki nem tudhatja, hogy annak idején miért, milyen élethelyzetben vágtam ebbe bele" - közölte.

Képgalériáért kattintson a fotóra!YouTube

Hogy kik a kuncsaftok? "Erről nagyon hosszasan tudnék mesélni! Minden ember más és más... Van, aki csak magányos és beszélgetni szeretne, van akit a női test rejtelmei érdekelnek, stb... Általánosságban viszont elmondható, hogy sok ember életéből hiányzik a szenvedély, és ezeken a platformokon igyekszenek ezt a rést betölteni."

Képgalériáért kattintson a fotóra!YouTube

"Amikor elkezdtem, ez volt a legfontosabb szempont, ami motivált. Egyenesbe hozta az életem, senkitől nem függök anyagilag, a magam ura vagyok. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg ezáltal, akikre már barátomként tekintek" - magyarázta a Borsnak.

Képgalériáért kattintson a fotóra!

A botrányról a cikk alatt olvashat hosszabban.