Borzalmas élményéről beszélt Keanu Reeves

Keanu Reeves 2020
US actor Keanu Reeves arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy szellemet látott lebegni az ajtóban.
Vágólapra másolva!

Gyerekként költözött Keanu Reeves családja New Yorkba, és az új otthonukban, egyik este rémisztő élményben volt része. "Olyan 6-7 éves lehettem, Ausztráliából jöttünk haza. Renata, dadánk, a hálószobában vigyázott ránk, a húgom már aludt" - kezdte mesélni az emlékeit egy tévéshow-ban.

Keanu Reeves gyerekként

Az ajtóban ekkor megpillantott egy kabátot, de benne nem volt senki a ruhadarab csak lebegett, kezek, lábak nélkül. "Aztán egyszer csak eltűnt. Kisgyerek voltam, és azt gondoltam, hogy oké, ez érdekes volt... de ránéztem a dadusra" - mondta. A babyszitter iszonyatosan megrémült, és ebből tudta Keanu Reeves, hogy valami paranormális dolog történt vele.

Más sztárral is történt hasonló

2009-ben történt, hogy Miley Cyrus európai turnén volt, és az egyik városban nem szállodába mentek, hanem egy nagy lakást vettek ki. Az énekesnő szerint egyértelműen kísértetjárta hely volt – anyja ugyan ezt nem hitte el, de a nagynéni is természetfeletti jelenségekről számolt be.

Miley Cyrus elmesélte, hogy egyszer halálra rémült, mert úgy tűnt neki, hogy egy kisfiú ücsörög a mosdókagylóban, a fürdőszobában, lábát lógatva. Az énekesnő szerint elképzelhető, hogy valami gonosz szellem lehetett, mert egy másik estén a húga épp zuhanyozott, majd sikítani kezdett – a langyos víz ugyanis forróra váltott. De nem csak úgy magától, hanem a sztori szerint a csap fordult el, úgy, hogy nem ért hozzá emberi kéz.