Megszólalt a drogbotrányról Árpa Attila

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, hamarosan másodfokon folytatódik tovább Árpa Attila drogügye, akit 2019-ben tartóztattak le kábítószer-birtoklás miatt. Az egykori Nagy Ő februárban kapta meg az elsőfokú ítéletet, miszerint 1,5 millió forint pénzbírságot kell kifizetnie. Ő ebbe nem törődött bele, ügyvédjével a fellebbezést fontolgatták, de a főügyészség megelőzte őket, akik viszont az ítélet szigorítását és Árpáék fellebbezésének elutasítását kezdeményezték. Árpa Attila most elmondta, hogy milyen lépéseket terveznek az ügyben.
Vágólapra másolva!

Árpa Attilát már a feburári elsőfokú ítélet is nagyon lesújtotta, hiszen úgy érzi, hogy túl súlyos büntetést kapott, hiszen birtoklás vádjában találták bűnösnek és nem kábítószer-kereskedelem miatt.

"Birtoklásért sok ez a másfél millió forint. Nálam fizikailag nem találtak kábítószert, így csupán a fogyasztást próbálták rám bizonyítani.

- mondta dühösen Árpa Attila, aki úgy érzi, hogy mindenáron be akarják sározni kábítószer-kereskedelem miatt is.

A fejleményekről és várható eseményekről megszólalt Árpa Attila ügyvédje, Dr. Papp Gábor is, aki elmondta, jelenleg hol tart a fellebbezés és mire számíthatnak ügyfelével.

Egyelőre nem kaptunk semmilyen nyilatkozatot arról, hogy a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a védő fellebbezések elutasítását kezdeményezte volna, tehát erről nem is tudok bővebben beszélni. Ügyvédi titok, hogy milyen körülményekre hivatkozva fellebbezünk, de annyit elmondhatok, hogy felkészülten állunk majd a bíróság elé" - magyarázta a Blikknek Árpa Attila ügyvédje, aki úgy tűnik, nem esett kétségbe a főügyészség váratlan lépése miatt.

Árpa Attila szerint bemocskolták a nevét, mindegy milyen ítélet születik másodfokon Forrás: TV2