Több mint 10 éves videó került elő a bikiniben focizó Berki Mazsiról

Berki Mazsi
Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Berki Mazsi szinte már felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az elmúlt évben, hiszen gazdag barátja mellett valódi luxuséletet él, így van pénze a szépészeti beavatkozásokra. Eleinte titkolta ezeket, most már büszkén vállalja, hogy szinte már semmi sem valódi rajta, így dicsekszik azzal, hogy mennyi pénze van. Most egy régi, 2012-es videó került elő Berki Mazsi múltjából, ahol jól látszik, hogy teljesen másképp nézett ki, mint most.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi már tíz évvel ezelőtt is szánalmasan próbálkozott azzal, hogy valahogy ismertté váljon. Ezért minden lehetőséget megragadott, olyan nevetséges szerepet is vállalt, melyben bikininben kellett megmutassa a futballtudását. A műsor valóban nem a sportról szólt, hanem a bikinis, magamutogató nőkről.

Berki Mazsinak nem jöttek be a számításai, még hosszú éveket kellett várnia, hogy megismerjék a nevét, ugyanis 2018-ban ismerte meg néhai férjét, Berki Krisztiánt, akinek köszönhetően sikerült felkapaszkodnia. Berki Krisztián tavaly májusban halt meg váratlanul, de özvegye nem sokáig gyászolta őt, hiszen hamar rátalált a szerelem a gazdag vállalkozó, Zoltán személyében, aki mindenféle luxussal elhalmozza Berki Mazsit.

A videót a linkre kattintva, a Blikken tekintheti meg.