Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így van élete legkeményebb műtétje után Horváth Gréta

Horváth Gréta
Horváth Gréta azóta is büszkén mutogatja hatalmas melleit
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta túl van a legkeményebb plasztikai beavatkozáson is, megműttette a hasát. Az operáció után nagyon sokáig kellett pihennie. Ebben az időszakban családja segített rajta, hozzá is költöztek, hogy minden kívánságát teljesítsék.
Vágólapra másolva!

Túl van a nehezén Horváth Gréta, három hete operálták meg.

Ugyan az eredményt nem láttam, szándékosan nem néztem oda, amikor hat nap után kontrollra mentem. Majd csak akkor, ha már teljesen begyógyultak a hegek, illetve a fűző is lekerült rólam. Azt tervezem, hogy egy szál bugyiban állok majd a tükör elé, hogy megcsodálhassam, mennyire szép lett a hasam... Ugyanis a plasztikai sebészem, dr. Bor Mihály szerint nagyon is elégedett leszek vele, merthogy gyönyörű. A műtét egyébként simán zajlott, nem is volt bennem semmi félelem. Tudtam, jó kezekben vagyok. Amikor a dokim belépett a műtőbe, úgy éreztem, mintha a Jézuska jött volna el karácsonykor" – mesélte Horváth Gréta a Best Magazinnak adott interjújában.

"Bevallom, az első napok kegyetlenek voltak. Volt egy állandó égető, szorító érzés a gyomromban. Még a műtét előtt azt hittem, olyasmi fájdalom lesz, mint amilyen a császármetszés volt, de közelről sem. És a fűző viselése sem volt éppen kényelmes... Ráadásul lógtak ki belőlem a csövek, amelyeken a pangó folyadék szivárgott el. De a saját lábamon mentem ki a mosdóba, és tudtam enni. És a családom végig ott volt velem. Hozzám is költöztek, hogy ha szükség lenne rájuk, rögvest ott teremhessenek. És eleinte ez így is volt. Teljesen kiszolgáltatva éreztem magam. Kellett segítség ahhoz, hogy kikeljek az ágyból, hogy felöltözzek, illetve a fürdésnél, ami persze, nem volt több cicamosdásnál, ahogy én hívom. Plusz főztek rám, és bármit kértem, megcsinálták. Miközben fent feküdtem az emeleten, hallottam, hogy anyuék az alsó szinten tesznek-vesznek, esznek, nevetnek, és ez olyan nyugalommal és biztonsággal töltött el, hogy arra nincsenek szavak. Hálás vagyok érte" – mondta a celeb, aki arról is beszélt, teljesen megváltozott az élete.

Stresszmenedzsmentet tanultam, elvégeztem egy tucat tanfolyamot. Az üzlettársammal elindítottam a saját webshopomat, ahol a háztartási eszközökön át a különféle szépségápolási holmikig csupa olyan terméket kínálunk, amelyeket én is használok. A hasplasztika pedig mindennek a megkoronázása. Jöhetnek a szűk, feszes rucik."

Forrás: Horváth Gréta

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről