Kamerák előtt tudta meg a TV2 csinos sztárja, hány nővel feküdt le eddig a vőlegénye

Provoda Jodes és Salander Dorina, Párharc
Vágólapra másolva!
A férfi osztott-szorzott, az eredmény sokaknak megdöbbentő lehet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Párharcban november 21-én már a második párbajra került sor: Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Király Peti és Nagy Anna csapott össze. Kitartás, egyensúly, türelem és erő kellett a győzelemhez, egy másodpercen múlt. Erről itt olvashat hosszabban.

Később hatalmas botrány robbant ki: nem az volt első eset, hogy kamerák előtt csúnya vitát folytatott Gáspár Bea és Gáspár Győző, a tavalyi Ázsia Expresszben is voltak nagyon durva veszekedéseik. Azonban a mostani minden eddigin túltett, ugyanis Gáspár Bea zokogva, üvöltve hagyta faképnél férjét a Párharc egyik feladata után.

Nemrég pedig kiderült, hogy egy páros esküvőt tervezget. Salander Dorina és Provoda Jodes az Exatlonban jöttek össze, jelenleg a Párharcban versenyeznek együtt. "Körbekérdeztünk ismerősöknél, hogy mire lehet számítani számokban, ez az egyetlen, ami visszatart, mert utazni szeretnénk még. Annyi biztos, hogy hagyományos esküvőt akarunk, jó nagy bulival, menüvel, mindennel, és Magyarországon tartjuk majd meg a nagyon közeli jövőben, de egyelőre még szervezés alatt van" – mondta Salander Dorina.

Provoda Jodes és Salander Dorina Forrás: TV2

Salander Dorina a műsorban most azt a kérdést kapta, hogy hány nővel feküdt le a vőlegénye előtt. Provoda Jodes előbb egy becsült számot mondott a szerkesztőknek, később viszont menyasszonyával az oldalán osztott-szorzott - lapozzon a videóért, a jó válaszért!