Újabb sztártól vált meg a TV2

Pápai Joci, Majka, Zsákbamacska
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, egyre csökkenő népszerűsége miatt úgy döntött a TV2, hogy lecseréli Majoros Pétert, azaz Majkát, aki ezért az idei évben hatalmasat bukó RTL Klubhoz szerződött, ahol évekkel ezelőtt valóságshow-szereplőként kezdte. De nem ő az egyetlen, aki kényszerből igazol át.
Vágólapra másolva!

Nemrég jelentette be Majka jó barátja, kollégája és szintén a Sztárban sztár leszek! eddigi zsűritagja, Pápai Joci, hogy követi az ózdi rappert, a bukott RTL Klubnál folytatja tovább a következő évtől. Az Origo úgy tudja, hogy a TV2 sztárjainak népszerűségi listáján nemcsak Majka, hanem Pápai Joci is egyre hátrébb került, így a jövőben nem szerepelt volna annyi műsorban, mint eddig. Ezért az óriási nézettségi gondban lévő RTL Klubhoz mennek a jövő év második felétől.

Majkát és Pápai Jocit is elküldte a TV2 Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Az RTL Klub nagy bajban van, idén szinte minden műsora megbukott a kereskedelmi televíziók versenyében, így a csatornától sorra rúgtak ki vezetőket és műsorvezetőket is. Köztük Szabó Zsófit, és Miller Dávidot is elküldték a gyenge nézettséget produkáló reggeli műsorukból, ami nem tudta felvenni a küzdemet a TV2-n futó Mokkával, de hatalmasat bukott például nagy dobásnak szánt Voice is.