Több százezer forintot loptak el Gáspár Lacitól

Gáspár Laci
Vágólapra másolva!
Gáspár Laci bankkártyacsalás áldozata lett: egy budapesti stúdióban ülve kapta az értesítéseket arról, hogy Párizsban költik a pénzét.
Vágólapra másolva!

Nem volt épp felhőtlen a hangulat a Beköltözve Hajdú Péterhez szilveszteri adásának forgatásán, miután az egyik vendég, Gáspár Laci a felvétel közben kapta meg a banki értesítést arról, hogy épp komoly összeget (a Blikk szerint több százezer forintot) költöttek a kártyájáról egy párizsi üzletben.

Gáspár Laci Forrás: Instagram/Gáspár Laci

"Rögtön hívta a feleségét, aki megnyugtatta, hogy a kártyát nem lopták el, ám valami mégis történt, hiszen folyamatosan érkeztek az értesítések, hogy költenek a számlájáról. Laci következő lépése nyilván az volt, hogy hívta a bankot, kérve, hogy próbálják meg blokkolni a vásárlásokat" – mesélte Hajdú Péter a Blikknek a pár héttel ezelőtti forgatásról.

"Korábban még soha nem történt ilyen Lacival, aki teljesen ledermedt, amint rádöbbent, hogy ellopták a pénzét. Persze próbáltuk megnyugtatni, de nagyon kétségbe volt esve... Nem a teljes vagyonát tartotta azon a számlán, amelyhez a kártya tartozott, ezért csak korlátozott összeget tudtak ellopni a csalók, ami hatalmas szerencse, hiszen több millió forintos is lehetett volna a kár" – tette hozzá Hajdú Péter.

Gáspár Laci és Hajdú Péter Forrás: Instagram/Gáspár Laci

A Blikk úgy tudja, Gáspár Laci adatait egy korábbi internetes vásárlásra hivatkozva, egy sms-ben küldött linkkel szerezték meg a csalók – a bank így együttműködőnek bizonyult, az énekes visszakaphatja a pénzét.