Kétszer jött vissza a halál torkából Bangó Margit

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas énekesnő túl van két nagyon komoly betegségen, ennek is köszönhető, hogy annyira örül a születésnapjára szervezett családi bulinak, mint talán még semminek az életben - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Április negyedikén töltötte be a 73. életévét az ország egyik legelismertebb és legmegbecsültebb előadóművésze, Bangó Margit, Kossuth-díjas művész. A jeles napra már hetek óta készül a família apraja-nagyja, ki az italokat intézi, ki a hidegtálakat, a másik a terítékért felel, a harmadik pedig arra figyel, hogy ezt a seregnyi embert úgy mozgassa, hogy senki se legyen a másik lába alatt - írta a lap.

Egészségügyi problémák nehezítik az életét

Az énekesnő élete az utóbbi években lett ennyire kiegyensúlyozott. A sorsát a szakmai sikerek és a magánéleti komoly válságok csokra színesítette, megspékelve folyamatos egészségügyi problémákkal melyeket minden esetben méltósággal, kitartással és reményekkel tele gyűrte le.

Április negyedikén töltötte be a 73. életévét az ország egyik legelismertebb és legmegbecsültebb előadóművésze, Bangó Margit, Kossuth-díjas művész. Forrás: MTVA

"Hála Istennek nagyon jól érzem magam, mintha semmi sem történt volna. Háromhavonta járok kontrollra, pont nemrég voltam, és teljesen jók lettek az eredményeim. Nem újult ki a daganat a szervezetemben. Most már ki merem jelenteni, hogy túl vagyok a nehezén, de öt évnek kell tünetmentesen eltelnie ahhoz, hogy gyógyultnak nyilvánítsanak" - nyilatkozta idén januárban Bangó Margit azok után, hogy

2020-ban másodszor is kiújult a rákbetegsége.

Margitot háromszor is meg kellett emiatt műteni, de a jókedve egy percre sem hagyta el, hitt abban, hogy van még dolga ezen a világon.

73. születésnapját ünnepelte az énekesnő

A jeles napon a Ripost felkereste a Kossuth-díjas művészt is, aki hosszas csengetés után vette fel a telefont. A hangja csilingelt, a háttérben zene szólt: Nem érek rá kedveseim, ma van a születésnapom! – szólt vidáman a készülékbe, majd amikor meghallotta, hogy felköszönteni akarjuk, a hála hangján annyit mondott: