Visszavonulásáról beszélt Gregor Bernadett

Gregor Bernadett, fotózás, 2018.09.27.
Vágólapra másolva!
Gregor Bernadett ma, azaz május elsején ünnepli az 51. születésnapját, mely több felismeréshez is vezetett számára. A színésznő elárulta, hogy milyen távlati tervei vannak a jövőre nézve és ezekben már nem látja, hogy a színpadon áll. Több oka is mondott, hogy miért tervezi a visszavonulását a színészettől.
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett már úgy érzi, hogy minden fontos szerepet eljátszott már életében, amit csak eljátszhatott, hiszen érezte, hogy igazán kivételes helyzetben volt és remek darabokban szerepelhetett. Most úgy gondolja, hogy más területen szeretné kipróbálni magát, amiben új célokat és kihívásokat is teljesíthet.

Nagyon szívesen rendezek egyébként, szinte több örömömet lelem abban, mint a színészetben, ahol kapok egy példányt, amit a szerző megírt, majd jön egy rendező, aki megmondja, hogy mit csináljak. Most élvezem azokat a munkákat, amikor én vagyok a kitaláló, a teremtő, nem pedig a végrehajtó" - magyarázta Gregor Bernadett, akinek elég kemény véleménye van a szakmáról. Most úgy gondolja, hogy jobban élvezné, ha rendezhetne, mintsem játszhatna és a zene is egyre nagyobb teret kap az életében, több fellépése is volt már zenekarokkal.

- idézi a Blikk a színésznő szavait.

A kőszívű ember fiai színdarabban, Szakács Tiborral. Gregor Bernadett hamarosan felhagyhat a színészettel Forrás: Újszínház