Durva dologgal vádolják Berki Mazsit

Berki Mazsi
Berki Mazsi megmutatta, hogyan néz ki a szájfeltöltés után
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Berki Mazsi hatalmas változáson ment át az utóbbi időben. Sokáig nem beszélt arról, hogy valóban plasztikáztatott mostanság, de annyit elismert nemrég, hogy a száját feltöltette. Szemmel láthatólag nemcsak szájfeltöltés történt az esetében, mellei is feltűnően megnőttek az utóbbi időben, továbbá póthajat is visel. Ezeket a drága beavatkozásokat valószínűleg gazdag barátja finanszírozta neki, akivel már nyíltan vállalja sokáig eltitkolt kapcsolatát.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi nem szokványos módon dolgozta fel a férje elvesztését, ami miatt rengeteg kritikát kapott. Berki Kriszitán halálát követően szinte azonnal Balira ment felejteni, később kiderült, hogy már oda is gazdag új barátjával utazhatott. Berki Mazsi férje halála óta is egyre nagyobb luxusban él, szemmel láthatólag sokkal jobban élvezi az életet, mint házasságában. Sokan úgy gondolják, hogy plasztikai műtétei és a többi jelentős változás is Berki Krisztián halálával van összefüggésben.

- vélekedett egy kommentelő a Berki Mazsiról szóló bejegyzés alatt, ahol azt találgatták, hogy miért változott ennyit a luxusözvegy.

„Gáz ilyet írni, de totál ez ugrik be nekem is minden képéről!

A Mazsi valószínűleg olyan, amilyen, nem mentegetni akarom a magamutogatását, de a Berkivel való kapcsolata borzalmas hatással lehetett rá, most tuti jobb állapotban van" - idézi a Bors egy másik kommentelő véleményét.

Az eredeti bejegyzés lényege, hogy Berki Mazsira szinte rá sem ismerni, mióta megözvegyült és hogy szinte plasztikafüggő lett férje halálát követően. Többen úgy gondolják, hogy most lehet igazán önmaga és néhai férjével valójában nem volt soha boldog, de valószínű gazdag barátjának is köszönheti, hogy ilyen luxuskörülmények között él és megengedheti magának ezeket a beavatkozásokat.

Berki Mazsi kinézete teljesen megváltozott férje halála óta Forrás: Berki Mazsi/Instagram