72 éves lett Pataky Attila, különleges módon ünnepli születésnapját

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Pataky Attila
Vágólapra másolva!
Pataky Attila a születésnapja alkalmából adott interjút a Borsnak. Elárulta, bár voltak nehézségek az életében, mindennel megküzdött, és a megpróbáltatások bölcsebbé tették. Idén nem rendeznek nagy születésnapi bulit, ő így is boldog, mert szombatról vasárnapra átzenélheti magát a születésnapjába.
Vágólapra másolva!

Pataky Attila azt mondta, szerencsésnek érzi magát, hogy a 72 éve alatt önmaga lehetett. A hosszú úton, amit Miskolcról indulva bejárt, édesanyja bölcsességei segítették.

- mondta a Borsnak Pataky Attila, hozzátéve, ez a legfontosabb kelléke az életének.

„EDDA boldogságban töltöm az életem, szerencsés vagyok, hogy ez a csoda megtörtént, amit már senki nem tud elvenni tőlem. A 72. életévemet töltöm, ami már az enyém, minden örömével, bánatával és megpróbáltatásával egybevéve, de boldog fickónak vallom magam” - mondta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az élet múlásáról azt mondta, ismeri a saját időtlenségét, tudja, hogy örök életűek vagyunk, a tudat vagy a lélek megy tovább.

- folytatta Pataky Attila.

Elmondta, hogy idén nem lesz hatalmas meglepetésbulija, de szombaton Siófokon lépnek színpadra, gyakorlatilag átzenéli magát a születésnapjába:

Mint mondta, az elmúlt tíz évben több leckét kapott az élettől, de mindegyikből sikeresen kijött, és lélekben ettől gyarapodott.

„Kell tenni azért, hogy úgy állhassak fel a színpadra a közönség elé, hogy száz százalékosan nézzek szembe a rajongókkal, ez magától nem működik. Kemény akarás és következetesség eredménye. Önmagam kutatásával segítek a szervezetemnek, hogy még jó ideig tudjak létezni. Van vele munka, de ez így szép és jó. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Pataky Attila lehetek!” - mondta.