Fotók bizonyítják: Palvin Barbara Magyarországon ment férjhez

Velence, 2022. szeptember 3. Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban írtunk, az a hír járta, hogy Palvin Barbara és vőlegénye, Dylan Sprouse Magyarországra érkeztek, de nem kettesben, hanem a színész családja is velük tartott. Ez már okot adott a találgatásokra, hogy a hétvégén tartják-e az esküvőt, most több kép is kiszivárgott a csinos modellről, akit mennyaszonyi ruhában sikerült lefotózni.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbarát egy Budapesthez közeli kisebb településen sikerült megfigyelni egy arrajárónak, aki több fotót is készített a menyasszonyról, aki feltehetőleg a ceremóniára igyekezett. A jegyespár ismerőseinek Instagram-bejegyzései alapján sejteni lehetett, hogy hamarosan sort kerítenek az esküvőre, de egyértelmű információkat senki sem árult el.

Palvin Barbara korábban viccesen megjegyezte, hogy biztos, hogy Magyarországon tartják az esküvőt, ellenkező esetben a szülei kinyírják, de nem árulta el, hogy ezt pontosan mikorra tervezik. Most lebukott a násznép és az ifjú házaspár, akik nem kis feltűnést keltettek a településen, ezért sem sikerült titokban tartani a nagy napot.

Nem is kellett sokat várni, a délután folyamán azt láttuk, hogy gyülekezik a helyszínen a násznép. Egyszer csak a menyasszonyt is megpillantottuk, fantasztikusan nézett ki, a lélegzetünk is elállt" - mondta a Borsnak a szerencsés olvasóriporter, akinek sikerült megörökíteni Palvin Barbarát menyasszonyként.

A Palvin Barbaráról készült fotókat a linkre kattintva tekitnheti meg.