Óriási balhé tört ki Opitz Barbiéknál, egy kés is előkerült

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Óriási balhé kerekedett vasárnap este egy hetedik kerületi körfolyosós ház földszinti lakásában, ahol Opitz Barbi él egy ideje. A fiatal énekesnő a párjával, Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlan vendég érkezett hozzájuk. Hogy pontosan milyen szándékkal, azt nem tudni, de amikor az énekesnő ajtót nyitott, azonnal elszabadult a pokol.
Vágólapra másolva!

Úgy tudni, az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol azonnal ordítozni kezdtek. A hölgy haragja a lánya párjára, Serleg Albertre koncentrálódott, veszekedni kezdett a fiatal férfivel, akinek neki is ment.

- Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek,

csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni...

Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert - bár nem vagyok benne biztos - de szerintem

egy kést láttam az anyukánál.

Nem használta, csak a kezében volt egy pár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott - mesélte az egyik szomszéd.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság egy középkorú nővel szemben

zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet

elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Opitz Barbi Forrás: Facebook

A családi békétlenség 2022 decemberében kezdődött, amikor Opitz Barbi rejtélyes körülmények között eltűnt. A lányt az édesanyja kereste, mert nem tudott kapcsolatba lépni vele. Az eset végül rendőrségi ügy lett, a lányt az egyenruhások kerítették elő. Ekkor láttak napvilágot az első olyan információk, hogy a szülők féltik a lányukat Sereg Alberttől, aki szerintük erőszakosan viselkedik Barbival. Ezt az énekesnő az első perctől kezdve kategorikusan cáfolja, a szüleit azonban a jelek szerint nem tudta meggyőzni az ellenkezőjéről - emlékeztet a Bors.