Megrázó vallomást tett Rubint Réka

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka megható sorokat tett közzé hivatalos közösségi oldalán, melyben őszintén bevallotta, hogy nincs túl szülei elvesztésén és arról is mesélt, hogyan próbálja feldolgozni azt, hogy nincsenek már vele.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak áll Rubint Réka mögött, aki csak két év különbséggel vesztette el édesapját és édesanyját. Az első veszteség 2019-ben érte, amikor apja hosszas betegeskedés és egy komoly szívműtét után adta fel a küzdelmet. Az édesanyja halála viszont váratlanul érte 2021-ben, amikor épp az ő kapujában hirtelen összeesett és hiába siettek azonnal a segítségére, Rubint Réka karjai között halt meg.

"Amikor elveszítettem a Szüleimet, tátongó érzelmi űr és egy fájdalmas tehetetlenség gyűrt az uralma alá... Próbáltam elfogadni azt, ami történt, de sokáig mégsem tudtam. Már nincs reggeli telefon, 'Mizu Anya? Hogy vagy Édes?'...

S közben az idő, a jelek és a történések bebizonyítják, hogy mindig velem vannak és vigyáznak rám" - írta megtörten Rubint Réka, aki mai napig sem tudja elfogadni, hogy már nincsenek vele a szülei.

Rubint Réka gyerekeivel és férjével, Schobert Norbival Forrás: TV2