Meglepő dolgok derültek ki a Sztárban sztár új évadáról

Gáspár Győző
Vágólapra másolva!
Várhatóan februárban indul a TV2 népszerű szuperprodukciója, a Sztárban sztár következő évada - egy minden bizonnyal szórakoztató előadó nélkül. Információk szerint Gáspár Győzőt is felkérte a csatorna a szereplésre, mégsem kap lehetőséget az élő adásokban.
Vágólapra másolva!

A Blikk azonban úgy tudja, hogy a ValMar duó teljes mértékben képviselteti magát a műsorban, ugyanis értesüléseik szerint Marics partnere, Valkusz Milán is a versenyzők között lesz a TV2 zenés show-jának új évadában.

– Győzike lehetett volna az idei széria humorfaktora, aki – ha a hangjával nem is – a megjelenésével biztos rengeteg vidám pillanatot okozott volna. Már el is kezdte a felkészülést, még egy angoltanárhoz is beiratkozott azért, hogy tökéletesítse a kiejtését, ha esetleg külföldi dalokat kellene előadnia. A promóvideó forgatása előtt azonban a műsor készítői jelezték, mégsem számolnak vele, ami nagyon érzékenyen érintette Győzöt – árulta el a Blikknek egy informátor, aki szerint a Romantic frontembere kifejezetten csalódott.

Gáspár Győző Forrás: TV2

A TV2 nem erősítette meg, de nem is cáfolta Gáspár Győző megkeresését.

„A Sztárban Sztár népszerűségét az is mutatja, hogy nagyon sok profi énekes szeretne bekerülni a műsorba és egy-egy új évad kapcsán mi is sokakat megkeresünk. Előzetes casting után alakul ki mindig a végleges névsor, amit a tavaszi szezon kapcsán hamarosan be is jelentünk" – közölte a csatorna.