A sztárok közül viszonylag sokan kezdték vetkőzéssel 2023-at, már januárban mutattak magukról részben vagy teljesen meztelen fotókat az Instagramon. Magyar és külföldi énekesnők, színésznők, modellek merész képeiből válogattunk az év első hónapjából, nézze meg a galériánkat is!

2022 emlékezetes meztelen fotóit itt gyűjtöttük össze az Instagramról, az új évnek pedig már az első hónapjában akadtak olyan felvételek, amelyekre érdemes újra és újra rápillantani. (Fél)meztelenül reklámozta például új dalát Miley Cyrus és Rita Ora is, előbbi a zuhany alól, majd nyitott blézerben mutatott részleteket a Flowersből.

Rita Orának a You Only Love Me című száma jelent meg januárban, aminek beharangozásához ő is a fürdőszobát választotta helyszínül, a kádból jelentkezett:

Az énekesnő aztán a profilképét is lecserélte egy félmeztelen fotóra, de egyébként is egyre kevesebb ruhát visel, a színpadon is jobbára áttetsző, sokat mutató darabokban jelenik meg – ahogy például londoni koncertjén is, ahol először játszotta a You Only Love Me-t.

Rita Ora új profilképe az Instagramon. Galériáért kattintson a fotóra!Forrás: Instagram/Rita Ora
Rita Ora londoni koncertjén a backstage-ben. Galériáért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Rita Ora

Christina Aguilera ugyancsak mutatott magáról félmeztelen fotót januárban – de róla külön galériát is talál itt –, miközben Heidi Klum meztelenül jelentette be, hogy februárban már a 18. évaddal folytatódik a Topmodell leszek! német kiadása, a Germany's Next Top Model, amelynek kezdettől fogva ő a házigazdája.

Christina Aguilera. Galériáért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Christina Aguilera
Heidi Klum. Galériáért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Heidi Klum

Szinte már természetes, hogy Emily Ratajkowski sem hagyta magára a rajongóit: ezúttal fotókat és videót is mutatott egy különleges fotózásról, ahol két kötél segítségével húzták fel a levegőbe.

Annak idején a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának első közép-európai modellje volt Paulina Porizkova, aki még most, 57 évesen is jó formában van, ezt jelezte januárban egy félmeztelen fotóval – míg Kate Moss féltestvére, Lottie Moss is kis bugyiban mutatta meg magát több képen, talán ő volt a legmerészebb az év első hónapjában.

Paulina Porizkova. Galériáért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Paulina Porizkova
Lottie Moss. A merészebb fotóiért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Lottie Moss

Lapozzon, a következő oldalon magyar sztárok meztelen képeivel folytatjuk!