Újabb fordulat az önmagát a 16 éve eltűnt Madeleine McCann-nek valló nő ügyében

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót
Vágólapra másolva!
Napokon belül kiderülhet az igazság, a szülők beleegyeztek a DNS-tesztbe, ami mindent igazol. A kislány 3 éves korában, 2007 május 3-án tűnt el a portugál Praia da Luz üdülőfaluból. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, szerinte a szemében lévő folt is ugyanaz, és az anyajegyük is ugyanott van. Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót

A nő egy médiumhoz fordult, Dr. Fia Johanssonhoz, aki állítólag már segített az amerikai rendőrségnek eltűnt személyek ügyeiben - írta a Daily Star. Az önmagát médiumnak hívó nő közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy Julia Wendell ügyében nyomoz, és felszólította azokat, akik az interneten gyűlölködnek, hogy hagyják abba, és "tartsák tiszteletben a magánéletét".

Hogy néz ki a lengyel nő, aki az eltűnt lánynak vallja magát? Lapozzon, kiderül!