Felfüggesztett börtönnel megúszta, hogy részegen vezetett és halálos balesetet okozott az RTL Klub sztárja

Balogh Levente
Vágólapra másolva!
A mellette ülő barátja meghalt, ő pedig részeg volt.
Vágólapra másolva!

"Majd' 30 évvel ezelőtt, huszonéves koromban borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. Ezt a traumát a mai napig nem tudom feldolgozni, főleg, mert az én hibámból történt! A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én elrántottam a kormányt. Enyhén alkoholos befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség. A hibámért a megfelelő büntetést kaptam. A fent említetteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót!" – vallott TikTok-oldalán Balogh Levente, aki a sajtónak bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Balogh Levente Youtube

A Blikk szerint az akkor 27 esztendős Balogh Levente a tragikus napon a barátjával – aki egyébként rendőr volt – Kecskeméten szórakozott, majd alkoholfogyasztás után ültek autóba. A Szeged felé vezető úton a később milliárdossá váló sofőr egy helyen nem megfelelően választotta meg a sebességet, így egy kanyarnál lesodródtak az útról egy Alfa Romeóval, amelyet egy villanyoszlop állított meg.

A szörnyű ütközés után meghalt egy férfi, a 26 éves Sz. Balázs, aki házas volt, feleségével egy gyermeket neveltek. Állítólag Balogh a tragédia után hosszú ideig támogatta őket anyagilag. A lap szerint a kiszabható maximális büntetést kapta a vétkes sofőr, ám az ítélet végrehajtását végül felfüggesztették, így egyetlen napra sem kellett a rácsok mögé vonulnia.