A rákbeteg Reviczky Gábor szerint ötször mentette meg őrangyala

Reviczky Üvegtigris
Vágólapra másolva!
Autót vezetett épp, amikor elaludt, majd kanyarban ébredt - nem is egyszer. A Nemzet Művésze címmel is kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Tények Plusznak mesélt. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 73 éves Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét, ám szerencsére úgy tűnik, sikerült időben elvégezni a műtétet. Decemberben kezdett gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben.

Forrás: Imre Norbert

A színész a TV2-nek elmesélte, hogy az első nap, amikor hazajött a kórházból, a macska a hasán aludt, azaz megérezte, hogy valami baj van. "Ez a betegség egyből jött. Engem nem érdekelt a covid, lepattant rólam, én nem vagyok influenzás, soha semmi bajom nincs. Most az első komoly jel után rögtön... rák... de aki nem tud pozitívan gondolkodni, az nem fog meggyógyulni" - vélekedett.

Egy vadászat után érezte, hogy baj van, gyakran meg kellett állnia, mondta a Tények Plusznak. Prosztatatrákot nehéz felismerni a korai szakaszban, de szerencsére nincs áttét. "A rák súlyos, de le kell győzni. A feleségem mindennek utánanéz, mindet elkövet, hogy meggyógyuljak. Viszont mindenkinek van őrangyala. Én nagyon sokszor megtapasztaltam: ötször ébredtem fel autóban, vezetve, kanyarban. Ötször" - mondta Reviczky Gábor.