Drámai állapotban van Jack Nicholson - képek

Comment savoir Cinema telephone Horizontal MAN OFFICE DESK , Jack Nicholson
How Do You Know Year : 2010 USA Director : James L. Brooks Jack Nicholson Photo: David James (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori világsztár és nagyszerű színész egy ideje már eltűnt a nyilvánosság elől, teljesen elzárkózott ismerősei elől is. Másfél éve nem lehetett látni, elhúzódva és magányosan él lakásában, ahonnan most elképesztő állapotban lépett elő, szinte felismerhetetlen a 85 éves színész.
Vágólapra másolva!

Mindenkit sokkolt Jack Nicholson kinézete, amikor megjelent a híres Mullholland Drive-on lévő, Beverly Hills-i házának erkélyén. A színész egy kinyúlott, kopott szürke melegítőnadrágban és egy hasonló állapotú, narancssárga, kifakult pólóban lépett ki a friss levegőre.

A háromszoros Oscar-díjas színész slampos, igénytelen megjelenése megdöbbentette az embereket, barátai és ismerősei is nagyon aggódnak azért, hogy magányosan, elzártan éri utol a végzete. Korábbi információk alapján demenciával diagnosztizálták, így már nem tud szerepeket sem vállalni, hiszen nem tud szöveget tanulni az egykori világsztár - írja a DailyMail.