Megdöbbentő, mire készül esküvője után Orosz Barbara

Orosz Barbara az esküvőjén
Vágólapra másolva!
Ahogy azt írtuk, Orosz Barbara titokban férjhez ment szerelméhez, egy francia férfihoz, akivel nagyjából egy év ismeretség után mondták ki egymásnak a boldogító igent. Nagyon gyorsan történtek köztük a dolgok, ugyanis a férfi tavaly decemberben kérte meg a műsorvezető kezét, annak születésnapja után pár nappal. Orosz Barbara most megdöbbentő dolgot árult el a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Orosz Barbara és szerelme a legnagyobb titokban házasodtak össze Franciaországban, elképesztő gyorsasággal a lánykérést követően. Most a TV2 műsorvezetője elárulta, hogy átgondolták a történeket, újabb nagy lépésre szánták el magukat.

Ezért a párom ekkor azt mondta nekem, 'mi lenne, ha mégis megadnánk a módját?' És én igazat adtam neki. Így háromszor mondjuk ki egymásnak a boldogító igent" - mondta Orosz Barbara, akinek mindig is nagy álma volt, hogy édesapja vezesse oltár elé.

A műsorvezető elárulta, hogy a következő ceremónia Aix-en-Provence mellett lesz, aztán Magyarországon is tartanak egy esküvőt, az utóbbi férje számára teljes meglepetés lesz, ugyanis egyedül szervezi az egészet.

De egy biztos, nem lesz sátoros lakodalom, sem menyasszonytánc, sem hosszú fogadalomtétel egyik esküvőn sem. Azok nem mi lennénk. Semmit nem csinálunk azért, mert máshol szokás. A saját esküvőnk olyan legyen, mint mi magunk" - osztotta meg terveiket a műsorvezető, aki minden alkalommal másik ruhában tündökölhet a násznép előtt.

"A sikkesen elegáns, a testet követő csipkés már megvolt. Lesz még egy extravagánsabb, merészebb darab, illetve egy királynős. Sokszínű a stílusom, amit szerettem volna a ruhákkal is hangsúlyozni" - idézi a Blikk Orosz Barbara szavait.

Újra férjhez megy Orosz Barbara Forrás: Hot! magazin