Így van a válófélben lévő Kollányi Zsuzsi - videó

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Kollányi Zsuzsi nem áll le, a háromgyerekes édesanya a válása után sem pihen. Teszi a dolgát, és amennyi időt csak lehet, a gyerekeivel tölt.
Vágólapra másolva!

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír március végén, hogy Kollányi Zsuzsi válik.

Sokat segítenek a gyerekek is. Ez is elhatározás kérdése, hogy az ember szeretné megtalálni a pozitív dolgokat, amik történnek körülötte. Csökönyös módon próbálok előrefelé tekinteni. Volt egy időszak év elején, amikor eléggé mélyen voltam, rossz volt a hangulatom, de rájöttem, nem tudok azonosulni ezzel, nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni, így minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt senki ne tudja elvenni tőlem" – mesélte akkor az énekesnő, aki most ismét megszólalt, erről a Blikk írt.

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

Lehet, hogy olyan a munkája, sokat dolgozik stb., de ilyen szempontból nagyon sok hárul mindig egy édesanyára a gyermekek ellátását illetően. Ilyen szempontból nincs különbség én pont, hogy élvezek minden olyan lehetőséget, amit együtt tölthetek a gyerekeimmel" – mondta a háromgyerekes anyuka, aki szerint az anyaság tökéletesen jó forrás mindenhez. Ezáltal mindig jobb és jobb akar lenni mindenben.