Megszólalt Korda György, miután elsírta magát a színpadon

Balázs Klári, Szűts László és Korda György a Budapest Park színpadán
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári nagykoncertjük közben vehették át a Fonogram-életműdíjat, amitől nagyon meg is hatódtak. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Korda Györgyöt és Balázs Klárit a Budapest Parkban koncert közben lepte meg a MAHASZ elnöke, Szűts László, hogy 12 ezer néző előtt adja át nekik a Fonogram-életműdíjat.

Balázs Klári, Szűts László és Korda György a Budapest Park színpadán Forrás: Facebook/Fonogram

Korda György el is sírta magát a színpadon, amiről most a Ripostnak beszélt: "Fogalmunk sem volt arról, hogy mire készülnek. Klárika vette észre, hogy valami mocorgás van a színpad mögött, de azt hittük, hogy valami fennakadás van, hiszen a zenészek nem kezdték el játszani a következő dalt.

amiért mindenkitől elnézést kérek. Legyenek kedvesek betudni a koromnak... Külön boldogság számunkra, hogy ketten kaptuk a díjat, hiszen ezzel a negyvenhárom közös évünket ismerték el" – mondta.

"Szó szerint végig lebegtünk a koncert alatt. Olyan volt, mint amikor egy csillagfényes estén, kettecskén pezsgőzünk a házunk kertjében, és jön az a finom, mámoros érzés. Hajnal négykor tudtunk csak elaludni, mert addig nem hagyott minket el az eufória, amit a közönségtől kaptunk. Tulajdonképpen az élmény még feldolgozásra vár, és szerintem napokig is eltart, mire rendezni tudjuk a sorainkat" – tette hozzá.