Súlyosan bántalmazták a magyar Ken babát

A magyar Ken baba
Vágólapra másolva!
Meghökkentő történetet mesélt el Einwiller Gregor. Azt állítja, évekig bántalmazták szóban, olyannyira, hogy azt hitte, depressziójából nincs visszaút.
Vágólapra másolva!

Ma már nem tud komoly kapcsolatra gondolni, sem szerelemre a magyar Ken Baba. Einwiller Gregor magát hibáztatja azért, hogy túl sokáig benne maradt egy bántalmazó kapcsolatban.

Viszont ennél a pontnál kell nagyon résen lenni! Innentől teljesen rajtad múlik, hogy még annál is jobban lecsúszol vagy összeszorítod a fogad, az öklöd és sokszor még a "s*gglyukadat" is és eldöntöd, hogy igenis te most főnixmadárként fogsz újjászületni!!! Én ezt az utat választottam! ...nehéz volt, de megérte!!! Jobban vagyok, mint valaha! Elcsépelt ugyan, de AMI NEM ÖL MEG, AZ MEGERŐSÍT – írta közösségi oldalán a férfi, aki ma már nagyon bizalmatlan.

Instagram

A sok magányosan töltött nap alatt gondolkodtam, és rájöttem, nem is a volt páromra haragszom, sokkal inkább magamra, amiért elvesztegettem még négy évet az életemből, és hagytam, hogy tönkre tegyen. Sikerült is neki. Nyolc és fél év nagyon hosszú idő. Most élni szeretnék, szabad akarok lenni. Kötöttséget egyáltalán nem tudok elképzelni egyelőre, ezért párkapcsolat semmi esetre sem jöhet szóba. Persze nem tudhatjuk előre, mit hoz az élet, hiszen nem mi diktáljuk a sorsunkat, de most még úgy érzem, nem vagyok kész rá – nyilatkozta Ken baba a Borsnak.